Klantenservice

Terug naar > Home

Wat zijn de verzendkosten?

Bij onze productprijzen zijn de verzendkosten al inbegrepen. Wij bezorgen altijd gratis!

Wat zijn jullie levertijden?

Nadat het geüploade foto is goedgekeurd, word de canvas binnen de gekozen levering verzonden.

De leveringsdagen zijn:

Normale levering: 1-3 werkdagen.
Spoed levering: 1-2 werkdagen.

Andere afleveradressen mogelijk?

Tijdens het afrekenen is het mogelijk om een andere afleveradres te kiezen.

Kun je niet vinden waar je naar op zoek bent? Vraag het onze klantenservice. We helpen je graag!

Op welke manieren kan ik betalen?

Betalen van je foto op canvas kan op verschillende manieren. U kunt betalen via iDeal, met een bankoverschrijving of met PayPal.

Je bestelling wordt in productie genomen zodra wij de betaling hebben ontvangen en het geüploade bestand is goed gekeurd. Je ontvangt dan een orderbevestiging op je e-mailadres. Vanaf dan gaat de actuele levertijd in. Alle prijzen zijn inclusief BTW, en inclusief verzendkosten!

Veilig betalen?

De betalingen bij albelli worden via een SSL-verbinding beveiligd. Dat is een veilige manier van betalen. Lees meer over veilig betalen.

   Betalen met iDeal

Een betaling met iDeal doe je via internet bankieren, in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. De betaling wordt direct verwerkt.

   Betalen met PayPal

Je kunt ook betalen met PayPal. Jouw bankrekening of creditcard wordt aan een PayPal-rekening gekoppeld. Nadat een betaling goedgekeurd is, schrijft PayPal het bedrag automatisch af.

   Bankoverschrijving

Betalen is ook mogelijk via een bankoverschrijving. Deze komt na 3 tot 4 werkdagen bij Canvas Spot binnen. Houd er rekening mee dat jouw bestelling daardoor niet direct in productie gaat.

Betaalmethode nog wijzigen?

Als je tijdens het uitvoeren van de betaling de betaalmethode wilt wijzigen, kan je de betaalpagina sluiten en terugkeren naar albelli om één van de volgende betaalopties te kiezen.

Let op: als de betaling al is uitgevoerd, is het niet meer mogelijk om de betaalwijze te veranderen.

Mijn bestelling is nog niet geleverd?

Het spijt ons zeer dat je bestelling nog niet is aangekomen. Hier kunnen meerdere oorzaken voor zijn. Wellicht heeft je bestelling vertraging opgelopen of zit er een fout in het opgegeven adres.

Als je jouw bestelling een week na verzending nog niet hebt ontvangen, benader dan onze klantenservice. Wij zullen onderzoeken wat het probleem is en een passende oplossing bieden. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Kan ik mijn bestelling nog annuleren?

Op het moment dat wij de betaling van je bestelling ontvangen hebben, wordt de productie in gang gezet. Wij raden je aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice, want het hangt af van de status van je bestelling of je de bestelling nog kunt annuleren. Als de bestelling reeds is verzonden kunnen wij deze niet meer annuleren.

Om je zo snel mogelijk van dienst te zijn, adviseren we je om contact met ons op te nemen via onze live chat.

100% Tevredenheidsgarantie?

We zijn ervan overtuigd dat je al onze producten geweldig zult vinden en daarom bieden wij een 100% tevredenheidsgarantie. Als je, om welke reden dan ook, niet helemaal tevreden bent met je ontvangen product(en), neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van het product contact met ons op, dan zorgen wij voor een passende oplossing.

Onze toegewijde klantenservicemedewerkers zijn beschikbaar om alle vragen telefonisch, per e-mail of via live chat te beantwoorden.

  Onze contactgegevens

  Postadres
  Oslostraat 29
  7559 JJ Henglo

  Bereikbaarheid klantenservice
  Maandag t/m vrijdag (chat) 9:00 – 20:00 uur
  Zaterdag (chat) 10:00 – 17:00 uur

  Email ons
  Algemeen info@canvasspot.nl

  Gewoon effe chatten?

  Chatservice van Facebook messenger. Supermakkelijk en je hebt altijd direct antwoord! Onze mensen van de chatservice regelen het voor je.

  Nieuwsbrief

  Blijft op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

   Geen zorgen: we gaan vielig met je gegevens om. Dat lees je in ons Privacybeleid.